Indienen ideeën Duurzame Dinsdag 2021 (1e dinsdag van september) gestart!

Jowan Kelderman
37 keer bekeken 0 reacties

Heeft u zelf een duurzaam initiatief? Of ander duurzaam nieuws? Plaats deze dan hier. Reageer op berichten en participeer met uw andere leden van DaaromDuurzaamDiemen.

Bekijk de handleiding om zelf berichten te plaatsen.

Op de eerste dinsdag van september - de Prinsjesdag van de Duurzaamheid - wordt voor de 23e keer 'het koffertje' met duurzame initiatieven en ideeën uit de samenleving aangeboden aan het kabinet.

De inschrijving voor de 23e editie van Duurzame Dinsdag is geopend. Heb jij een duurzaam, innoverend en onderscheidend idee of initiatief, meld je aan! Indienen kan tot 6 juni. Bij aanmelden voor 1 mei maak je kans op een uitnodiging voor een matchmaking middag op 12 mei met 15 ondersteuningsorganisaties. Voor de meest innovatieve inzendingen heeft de jury prijzen in 5 categorieën (circulair, voedsel, energie, stedelijk groen, natuur) en een thema overstijgende prijs

Op de eerste dinsdag van september - de Prinsjesdag van de Duurzaamheid - wordt 'het koffertje' met duurzame ideeën aangeboden aan het kabinet. Ook wordt er dan een duurzame troonrede uitgesproken en duurzame lintjes uitgedeeld aan mensen die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan verduurzaming van de samenleving.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

0  reacties

Cookie-instellingen