SAVE THE DATE - DuurzaamheidsCafé - 24 maart 2023

Margot Aler 19-01-2023 555 keer bekeken 0 reacties

Pak je agenda er maar bij want vrijdag 24 maart zal opnieuw het verbindende, inspirerende en activerende DuurzaamheidsCafé van Daarom Duurzaam Diemen plaatsvinden. Dit keer in gebouw De Schakel tussen 16.30-22.00 uur.

Doel van dit evenement is om gelijkgestemden op gebied van duurzaamheid samen te brengen. Om elkaar te inspireren en te versterken. Maar ook om een podium en concrete handvatten te geven aan bestaande én nieuwe initiatieven voor het creëren van draagvlak en zichtbaarheid.

Interesse?

Geef je nu al op voor dit gratis evenement met sprekers, pitches van Diemense initiatieven en organisaties, break-out sessies, hapjes en borrel. Zo kom je op de mailinglijst en ontvang je als een van de eersten een uitnodiging met programma waarmee je je definitief kunt inschrijven.

Zelf bijdragen?

Heb je een bestaand initiatief, product of een nieuw duurzaam idee die je graag zou willen pitchen tijdens ons DuurzaamheidsCafé? Laat het ons weten via onderstaand formulier. We zullen bekijken of je ideeën passen binnen het programma en nemen zeker contact met je op.

Alleen samen kunnen we het verschil maken. Doe dus mee met DDD in het DuurzaamheidsCafé!

Geef je op via dit formulier >>>

Cookie-instellingen