Cursus VvE’s met energie

Jurgen Broeders
284 keer bekeken 1 reacties

Bent u woningeigenaar in een Vereniging van Eigenaars? En wilt u stappen zetten om uw gebouw gezonder, comfortabeler en energiezuiniger te maken? Schrijf u dan in voor de cursus ‘Diemer VvE’s Met Energie’. De cursus is gratis en start op 12 juni 2023.

Met concrete voorbeelden en door het uitwisselen van ervaringen leert u samen met andere VvE-leden uit Diemen wat de kansen en mogelijkheden zijn voor verduurzaming van uw gebouw.
 

De belangrijkste informatie op een rij

  • De cursus bestaat uit drie avonden op maandag 12 juni, maandag 19 juni, en maandag 26 juni 2023.
  • Tijdstip: van 19.30 tot 21.30 uur
  • Locatie: Theater de Omval, Ouddiemerlaan 104 in Diemen.
  • Deelname is gratis, u schrijft zich in voor de drie avonden.
  • We raden aan om met meerdere leden van een VvE deel te nemen aan de cursus, laat een of meerdere andere leden van uw VvE zich ook inschrijven! 

Aanmelden
Aanmelden voor de cursus kan via www.diemen.nl/vvecursus.

Cursus ‘Diemer VvE’s Met Energie’
Tijdens de cursusavonden wordt u op weg geholpen naar een goed plan voor verduurzaming van het gebouw en het motiveren van de medebewoners. U krijgt tijdens de cursus juridische, financiële en technische kennis aangereikt die relevant is bij verduurzaming. Hierbij is veel aandacht voor het proces van besluitvorming in de VvE. Ook wordt er gekeken naar de betaalbaarheid van de plannen. Aan het einde van de cursus beschikt u over de kennis en praktische handvatten om samen met uw medebewoners een goed stappenplan te maken om uw gebouw te verduurzamen.
Twee trainers van VvE’s Met Energie verzorgen de cursusavonden. Zij hebben deze cursus al vaker in Diemen verzorgd.


Vervolgtraject met ondersteuning voor deelnemers aan de cursus
VvE’s die deelnemen aan de cursus kunnen gebruik maken van een vervolgtraject met ondersteuning van een adviseur. Het traject wordt aangeboden door de gemeente Diemen. Dit is vooral interessant als u met uw VvE een goed plan wilt maken voor duurzame renovatie en/of verduurzaming van de installaties van uw VvE-gebouw. U wordt tijdens de cursus geïnformeerd over het vervolgtraject.
 

Afbeeldingen

Registreren

X (voorheen Twitter)

1  reacties

Jowan Kelderman

30-05-23 om 14:35

Aanmelden gaat via www.diemen.nl/vvecursus

Cookie-instellingen