Doe mee met de inkoopactie isolatie en glas

Coco de Theije
159 keer bekeken 0 reacties

De gemeente organiseert een inkoopactie voor isolatie en glas. We helpen bewoners om hun woning te isoleren zonder gedoe. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor de actie en de rest wordt georganiseerd.

Isoleren is de eerste stap om een woning energiezuinig en duurzaam te maken. Met goede isolatie blijft de woning warm in de winter en koel in de zomer. Daardoor woon je prettiger en gebruik je minder energie. Zo kunnen er tot honderden euro’s per jaar op de energierekening bespaard worden en het klimaat geholpen worden. Daarom organiseert de gemeente Diemen samen met het Regionaal Energieloket dit jaar weer een gezamenlijke inkoopactie voor vloer- en bodemisolatie en HR++-glas. De actie is gericht aan woningeigenaren van eengezinswoningen. Deze bewoners hebben hier in de week van 9 oktober een brief over ontvangen. 

Inschrijven voor de actie

Inschrijven voor de inkoopactie kan tot en met 22 november op de actiepagina van het Regionaal Energieloket (zie link hieronder). Na het inschrijven wordt er contact met je opgenomen door het isolatiebedrijf en/of het glasbedrijf voor een adviesgesprek. Daarna wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld. Je kunt dan nog beslissen om wel of niet mee te doen. Als je besluit om wel mee te doen, wordt daarna de isolatie en/of het isolerend glas geplaatst.

Meer informatie?

Kijk op de actiepagina van het Regionaal Energieloket (zie link hieronder). Er is een online bijeenkomst geweest op 25 oktober waarin de actie wordt toegelicht. Je kunt deze terug kijken op deze website. Ook vind je hier informatiepakketten waarin de actie beschreven staat.

Vragen?

Heb je vragen over de actie? Bel of mail het Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.

 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door financiële steun van de provincie Noord-Holland.

Afbeeldingen

Registreren

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen