SAVE THE DATE: Duurzaamheidsfestival 2022

Margot Aler 27-06-2022 458 keer bekeken 0 reacties

Pak je agenda erbij want Daarom Duurzaam Diemen heeft een datum geprikt voor haar grote jaarlijkse evenement. Gratis voor inwoners, initiatieven en bedrijven gevestigd in Diemen!

15 augustus - Let op! In verband verbouwingsperikelen is Theater de Omval helaas niet op tijd gereed voor ons evenement. Het Duurzaamheidsfestival wordt verplaatst naar voorjaar 2023. Meer info >

Op zondag 9 oktober (tussen circa 14.00-20.00 uur) gaat Daarom Duurzaam Diemen voor jong en oud een super leuk, inspirerend en verbindend Duurzaamheidsfestival in het vernieuwde theater de Omval organiseren. De exacte tijden met programma volgen nog maar denk aan diverse workshops en lezingen; knutselactiviteiten voor kids; een duurzame markt waar lokale en regionale duurzame initiatieven en organisaties zichzelf met hun producten, diensten, hulpvragen en/of ideeën kunnen presenteren en elkaar kunnen ontmoeten; aansprekende films en documentaires; lekkere en verantwoorde hapjes en drankjes; uitleg over subsidiemogelijkheden en een debat met aansluitend een sessie waarin we Diemenaren vragen om hun visie en duurzame ideeën voor de toekomst met ons te delen. 

Bezoeken

Interesse om dit festival zondag 9 oktober te bezoeken? Geef je op en ontvang als eerste zodra het programma definitief is en de toegangskaarten beschikbaar zijn meer informatie. 

Meehelpen

Heb je ideeën? Interesse om inhoudelijk bij te dragen aan het festival door bijvoorbeeld een marktkraam te bemannen, een workshop of lezing te geven of door met iets anders mee te helpen? Neem contact met ons op of vul het formlier in. Uiteraard dient alles in het teken van duurzaamheid te staan en op een of andere manier bij te dragen aan afvalreductie, biodiversiteit, klimaatadaptatie, energiebesparing, groene mobiliteit en/of lokale en verantwoorde voeding.

Geef je op via dit formulier!

0  reacties

Cookie-instellingen