Rick Schellingerhout hoofdspreker DuurzaamheidsCafé

Margot Aler 09-03-2023 403 keer bekeken 0 reacties

Rick Schellingerhout, klimaatpsycholoog, docent HA en lijsttrekker Partij voor de Dieren komt 24 maart naar Diemen om tijdens ons DuurzaamheidsCafé te vertellen over zijn zorgen maar vooral zijn drijfveren om zelf en samen aan de slag te gaan! #VerduurSamen

Rick: "We zitten middenin de klimaatramp. Dat blijkt steeds duidelijker. Dat maakt mij bang. Vanuit het feit dat doemscenario’s eerder verlammend werken dan motiverend, ben ik hoopvol en optimistisch. Als iedereen doet wat je kunt om de voetafdruk zo klein mogelijk te maken en anderen te inspireren kunnen we het tij in elk geval nog een beetje keren. Daar actief mee bezig zijn, heeft zin en geeft zin. Daarom ben ik bezig met duurzaamheid en ga ik graag in Diemen op zoek naar wat we samen kunnen doen."

Rick werkt op de Hogeschool van Amsterdam bij sociaal werk. Daar geeft hij het onderwerp duurzaamheid via de medezeggenschapsraad en tijdens zijn lessen aan zijn studenten een plek. Daarnaast zit hij in het algemeen bestuur van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht namens de Partij voor de Dieren en is hij dit jaar lijsttrekker. Rick woont al 25 jaar in Amsterdam en in zijn vrije tijd geeft hij graag hardlooptraining en staat hij soms achter de bar van bioscoop het Ketelhuis.

Bestel je gratis ticket

Wil je Rick zien en horen spreken? Kom zaterdag 24 maart naar ons DuurzaamheidsCafé. Kaarten zijn gratis, wel reserveren. Eten en drinken wordt verzorgd. Voor aanmelden en het complete inspirerende, verbindende en activerende programma: www.daaromduurzaamdiemen.nl/duurzaamheidscafe.

 

 

Cookie-instellingen