Duurzaam Diemen 2024 Event

Margot Aler 19-01-2024 114 keer bekeken 1 reacties

Wil jij ook in 2024 meedenken en meedoen aan duurzame initiatieven in Diemen? We nodigen je graag uit voor het Duurzaam Diemen 2024 Event op woensdag 28 februari in House of Bird, inloop vanaf 18.30 en programma van 19.00 uur tot 21.30 uur.

AANMELDEN >>

Met de start van 2024 kijken we terug op een succesvol jaar voor Daarom Duurzaam Diemen. Dankzij inzet van vrijwilligers, partners en initiatiefnemers hebben we met elkaar duurzame initiatieven onder de aandacht gebracht. Deze groei en samenwerking willen we met jou doorzetten in 2024. 

Tijdens Duurzaam Diemen 2024 Event brengen we een toast uit op een nieuw jaar en vormen we met elkaar nieuwe plannen voor 2024. Heb je mooie ideeën en zoek je mensen om dit verder te brengen? Wil je komend jaar een aantal uur vrijwilligerswerk doen voor een duurzaam project? Ben je ondernemer en wil je een bijdrage leveren aan een duurzaam initiatief? Kom dan zeker langs op 28 februari om mee te denken en te doen aan initiatieven voor dit jaar.

Om de initiatieven enigszins te kaderen gaan we uit van drie thema’s; 

  • Grondstoffen en consumptie
  • Biodiversiteit & landgebruik
  • Energie & klimaat

Elk thema kan meerdere activiteiten omvatten. Door initiatieven te bundelen kunnen activiteiten elkaar versterken en bereiken we meer met minder. Elk thema zal tijdens het event toegelicht worden.

AANMELDEN >>

Denk je dat je er bij kunt zijn? Heb je interesse voor een bepaald thema? Geef het door en meld je alvast aan i.v.m. de capaciteit van de ruimtes. Meer informatie over het programma volgt.

Margot Aler

19-01-24 om 13:17

Meld je aan! Voor iedereen wat wils qua thema. 

Cookie-instellingen