No bake Pindakaas-Dadel repen

137 keer bekeken 0 reacties

Sophie Tjebbes is kartrekker van het initiatief 'Voeding'. Elke week deelt zij nieuwe, duurzame recepten.

Self made tussendoortje!

Benodigheden

Ingrediënten voor 6 repen

  • 80 gram Medjoul dadels
  • 80 gram walnoten
  • 3 flinke eetlepels pindakaas

Recept

Ontpit de dadels en laat ze een paar minuten in warm water weken. Giet af en doe ze samen met de walnoten en pindakaas in een keukenmachine of blender. Maal alles tot je een plakkerige substantie hebt. Schep het mengsel in een kom en druk met de achterkant van een lepel aan. Zet vervolgens een half uur in de koelkast. Snijd daarna in stukjes en genieten maar!

Tip: bewaar ze in de koelkast

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Twitter

0  reacties

Cookie-instellingen
Cookie-instellingen sluiten

Cookie-instellingen wijzigen

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies worden onder andere gebruikt voor het bijhouden van statistieken, het opslaan van voorkeuren, het optimaliseren van deze website, de integratie van social media en marketingdoeleinden. Lees meer over cookies en jouw privacy in ons cookieverklaring. Wij gebruiken de hieronder genoemde soorten cookies.


Deze cookies gebruiken we om de basisfuncties van deze website te kunnen laten draaien en om inzicht te krijgen in het gebruik. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en worden daarom altijd geplaatst.

Deze cookies verzamelen gegevens zodat we inzicht krijgen in het gebruik en deze website verder kunnen verbeteren.

Indien u deze toestaat, worden deze cookies gebruikt door aanbieders van externe content die op deze website kan worden getoond. In sommige gevallen gaat het daarbij om marketing- en/of tracking cookies, die het gedrag van bezoekers vastleggen en op basis daarvan gepersonaliseerde advertenties tonen op andere websites.