Maïskolf met een twist

197 keer bekeken 0 reacties

Sophie Tjebbes is kartrekker van het initiatief 'Voeding'. Elke week deelt zij nieuwe, duurzame recepten.

Maïskolf met een twist van de BBQ

Benodigdheden

  • 4 maïskolven
  • snufje peper en zout
  • paprika poeder
  • truffelolie, paar druppels

Recept

Breng een grote pan water (waar de maïskolven in passen) aan de kook met een snuf zout. Haal het blad en de pluim van de maïskolven af en kook ze 10-15 minuten gaar. Laat ze vervolgens uitlekken en dep ze droog. Strooi het zout, de peper en paprikapoeder over de maïskolf. Leg ze op de barbecue en draai ze ongeveer elke 3 minuten een kwartslag om zodat ze rondom gelijkmatig bruin worden.

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Twitter

0  reacties

Cookie-instellingen
Cookie-instellingen sluiten

Cookie-instellingen wijzigen

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies worden onder andere gebruikt voor het bijhouden van statistieken, het opslaan van voorkeuren, het optimaliseren van deze website, de integratie van social media en marketingdoeleinden. Lees meer over cookies en jouw privacy in ons cookieverklaring. Wij gebruiken de hieronder genoemde soorten cookies.


Deze cookies gebruiken we om de basisfuncties van deze website te kunnen laten draaien en om inzicht te krijgen in het gebruik. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en worden daarom altijd geplaatst.

Deze cookies verzamelen gegevens zodat we inzicht krijgen in het gebruik en deze website verder kunnen verbeteren.

Indien u deze toestaat, worden deze cookies gebruikt door aanbieders van externe content die op deze website kan worden getoond. In sommige gevallen gaat het daarbij om marketing- en/of tracking cookies, die het gedrag van bezoekers vastleggen en op basis daarvan gepersonaliseerde advertenties tonen op andere websites.